Holdbar og værdifuld skatteplanlægning - for såvel private som selskaber

Momsrådgivning – Skatterådgivning: Aarhus, Ebeltoft og Rønde m.v.

Skat, moms og afgifter

Vi tilbyder skatterådgivning, der sikrer vores kunder en holdbar og værdifuld skatteplanlægning. Kovsted & Skovgård følger udviklingen inden for skattepraksis, den aktuelle skattelovgivning, samt kommende lovforslag. Vores skatterådgivning er fremsynet, målrettet kunden og baseret på mange års erfaringer inden for skat. Dette sikrer en kompetent skatterådgivning og momsrådgivning og sparring.

Endvidere har vi et tæt samarbejde med Revitax (http://www.revitax.dk), som er et specialfirma i skatterådgivning og momsrådgivning.

Vi tilbyder skatterådgivning og momsrådgivning indenfor følgende områder;

Selskabsskat

Skattereglerne er mange og kan være komplicerede. Vi er opdaterede på gældende regler, og sørger for at dit selskab følger disse.

Vi hjælper med, at beregne den skattepligtige indkomst for dit selskab, og sørger i den forbindelse for planlægning og optimering af din selskabsskat i samråd med dig.

Personskat

Hvad enten du ønsker hjælp til din almindelige årsopgørelse, eller du driver selvstændig virksomhed og anvender virksomhedsskatteordningen eller kapitalafkastordningen, så har vi erfaringer hermed. Vi hjælper dig med at planlægge og optimere din skat, så du kan koncentrere dig om din virksomhed.

Moms og afgifter

Ligesom med skat kan moms- og afgiftsområder være kompliceret. Vores momsrådgivning har fokus på de forhold, der er relevante for din virksomhed.

Bilordninger

Erfaringen viser, at opfindsomheden er stor, når danskerne gør et forsøg på at nedbringe biludgiften i privatbudgettet. Flere fremgangsmåder er lovlige, nogle er tvivlsomme, og andre er i strid med gældende skatte-, afgifts- og momsregler.

Vi hjælper med momsrådgivning og skatterådgivning, så man opnår så hensigtsmæssig en økonomisk situation som muligt og ikke bliver offer for en af de mange faldgruber.

Læs evt. selv i publikationen Biler – skat og moms

Vi yder skatterådgivning/momsrådgivning i følgende byer og områder: Aarhus, Ebeltoft, Rønde og Djursland.

Andre områder

Udover ovenstående assisterer vi også med bl.a. følgende;

  • Opgørelse af ejendomsavance
  • Opgørelse af sambeskatning
  • Skattekredit
  • Udbytteindberetning
  • Virksomhedsomdannelse

Ønsker du proaktiv, uvildig og nærværende sparring, der udvikler din forretning?