Brug tiden til det du er god til – det gør vi

Om os

Det er vigtigt at bruge tiden på det, man er god til. Det gør vi hos Kovsted & Skovgård, og vi hjælper dig med det samme. Vi holder et vågent øje med din økonomi, dine budgetter, dit bogholderi, din likviditet og meget mere. Vi stiller op til sparring, rådgivning og bistand, når din virksomhed skal udvikles, din strategi revurderes, eller når du afsøger nye muligheder. Du får altså en kompetent og professionel sparringspartner, som gør livet nemmere for dig, så du kan koncentrere dig om det, du er god til.

Vi har erfaring fra servicering af et stigende antal kunder fra et bredt udsnit af dansk erhvervsliv. Vores målsætning er, at omsætte regnskab og nøgletal til nye muligheder og potentialer, der sikrer, at vore kunder altid er på økonomisk forkant.

Hos Kovsted & Skovgård er vi nærværende og engagerede. Vi er rådgivere for vores kunder, og med forretningsmæssig forståelse tilbyder vi mere end blot en revision. Vi bestræber os på, at vores ydelser skal være værdiskabende for vores kunder.

Vi har på baggrund af ovenstående udarbejdet følgende værdisæt;

 

 

Nærvær

Vi bekymrer os om vores kunder, virksomheden og hinanden.

Vi har en ambition om til stadighed, at være vores kunders nærmeste sparringspartner, hvilket stiller krav om at være til rådighed, straks der er brug for det.

Vi arbejder ofte i teams, hvorfor det er vigtigt, at medarbejdere og partnere altid er der for hinanden.

Troværdighed

Vi er såvel fagligt som menneskeligt redelige – vi er til at stole på.

Det er afgørende for os, at såvel kunder som medarbejdere behandles med respekt og oplever, at vi gør hvad vi siger – og siger hvad vi gør.

Udvikling

Vi værdsætter, at være proaktive og kunne bidrage til vores kunders udvikling.

Dette kræver vedholdende faglig og personlig udvikling af alle i organisationen.

Forretningsorientering

Vi er forretningsorienterede og føler os forpligtede til at skabe netop de løsninger, som tjener vores kunder bedst.

Endelig er det af stor betydning, at vores egen forretning drives lønsomt og med stor integritet, så det også fremadrettet er muligt at tiltrække og fastholde gode medarbejdere og partnere til gavn for vore kunder.

De ansatte i fokus

Hos Kovsted & Skovgård har vi fokus på de ansatte. Vi giver plads til individet, således at alle medarbejdere trives. Vi forsøger endvidere at skabe et godt arbejdsmiljø – såvel fysisk som psykisk. Der er løbende kontakt med ledende medarbejdere, og vi har en meget flad ledelsesstruktur. Vores meget lave medarbejderudskiftning er en direkte afledt effekt af disse tiltag.

Alle de ovenfor nævnte ting kommer naturligvis også vores kunder tilgode. Motiverede og glade medarbejdere leverer det højeste serviceniveau, og den lave medarbejderudskiftning sikrer kontinuitet i samarbejdet med vores kunder.

Fordele som kunde

Hos Kovsted & Skovgård har vi et spændende og udfordrende arbejdsmiljø for vores medarbejdere, hvor der er fokus på balance mellem arbejds- og privatliv. Det gør, at vi i høj grad formår at fastholde vores dygtige medarbejdere. Derfor vil du opleve kontinuitet i forhold til de medarbejdere, som betjener dig. Du møder altid den samme revisor, da alle revisorer har egne kunder, som de har ansvaret for.

Ansættelse hos os

Læs mere omkring det at arbejde for Kovsted og Skovgård og se ledige stillinger her;

Ansættelse hos os