Medarbejderne er vores vigtigste aktiv

Vi har fokus på, at selv i travle perioder, skal arbejdet passe ind i privatlivet. Vi har derfor sat begrænsninger for vores medarbejderes overarbejdstid. Vi tror nemlig på, at det er arbejdslivet, der skal passe ind i privatlivet – og ikke privatlivet der skal passe ind i arbejdslivet.

Fællesskab er en kerneværdi i virksomheden. Det sociale sammenhold er derfor vigtigt for os, og særligt vores medarbejdere er fantastiske til at arrangere spontane aktiviteter som padel og fredagsbar. Vi tror på, at et stærkt fællesskab, hvor karriere og familieliv er i balance, skaber en bedre arbejdsplads for alle.

Trivsel en grundlæggende værdi, der afspejler sig i vores kultur.

Ved os er trivsel en grundlæggende værdi, der afspejler sig i vores kultur. Vi tror på, at et stærkt sammenhold blandt vores medarbejdere skaber positive resultater, både internt og eksternt.

Vores afdelinger i Rønde, Ebeltoft og Risskov viser dagligt, at et godt samarbejde på tværs af afdelinger ikke kun højner arbejdsglæden, men også leder til resultater, vi alle kan være stolte af. Denne filosofi sikrer, at vi kan levere høj værdi til vores kunder gennem et engageret og harmonisk team.

Hos Kovsted & Skovgård forstår vi vigtigheden af at kunne opbygge en succesfuld karriere over tid

Vores medarbejdere nyder høj grad af fleksibilitet og støttende rammer, der tillader dem at jonglere professionelle ambitioner med familielivets glæder.

Vi er stolte af at tilbyde et arbejdsmiljø, hvor vores medarbejdere kan planlægge sin fremtid og udvikle sig både personligt og professionelt.

“Hos Kovsted & Skovgård, er der gode kollegaer og mulighed for medindflydelse på arbejdsopgaver, som begge er med til at skabe den gode kultur.”

Anders Dam Sørensen
Revisorassistent

Ledige stillinger hos os

Oplev forskellen hos Kovsted & Skovgård, hvor vi arbejder sammen om at skabe balance mellem arbejde og familie.

Det er ikke bare noget vi siger, men noget vi gør!

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at maile eller ringe til Berit.

Berit Boss Brøndum
HR- & Administrationschef

Mail: bb@kovsted.dk
Tlf: 86757434